Status fra Limfjorden

Vi er så småt ved at have hentet de fleste data fra Limfjorden, og kun et par stationer mangler af blive hentet inden vi har det fulde overblik.

De fleste nedgængere ser ud til at have forladt vandløbene i vinteren og foråret, og 31 ud af de 80 mærkede nedgængere har forladt fjorden. 12 af nedgængerne var returneret til fjorden igen i maj-august. Der var stadig aktivitet da vi hentede data ved østsiden af fjorden for et par uger siden, så der skal nok komme flere fisk tilbage inden gydesæsonen begynder.

Jeg forventer at en detaljeret version af resultaterne er klar til offentliggørelse om en måneds tid.

Vi har stadig ikke fundet hydrofonen som forsvandt fra mundingen af Simested Å i foråret. Derudover er der desværre nogle af vores hydrofoner ude i selve fjorden der også er forsvundet. Hvis man ser en bøje med en hydrofon under som den nedenfor, må man derfor meget gerne kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *