Foredrag om fisk

Der skal nørdes vandløb, vandringsruter og dybdepræferencer når jeg holder foredrag om havørredens marine adfærd og vandplejens betydning for bestanden den 30. juni klokken 16 ved Stevns Fyrcenter.

Foredraget ligger i forbindelse med Køge Sportsfiskerforenings Stevns Cup-arrangement, hvor lystfiskere skal konkurrere om forskellige fine præmier, så klubben kan rejse midler til vand- og fiskeplejen i området.

Udover de før nævnte emner, præsenterer jeg også nogle helt nye data om havørredens temperaturpræferencer i havet. Disse data er ved at blive publiceret, og bliver derfor først offentliggjort på fiskepleje.dk og her på bloggen når publikationen er færdig, men man kan altså få et lille preview til foredraget.

Selve foredraget er åbent for alle, og man er således velkommen selvom man ikke deltager i fiskekonkurrencen.
Du kan læse mere om hele arrangementet her:

http://koegesportsfiskerforening.dk/stevnscup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *