Velkommen til ørreder.dk

Velkommen til ørreder.dk

 

Denne side udspringer af et ønske om at formidle både stort og småt fra ørredernes verden med udgangspunkt i de ting der popper op i forbindelse med mine projekter på DTU Aqua, hvor jeg er i gang med en PhD om ørredmigration i havet.

Med venlig hilsen

Martin Lykke Kristensen

 

2 kommentarer

  1. Meget spændene forskning, glæder mig til at se. hvad der sker til efteråret, når de mærkede ørreder vender tilbage, samt når smolten vender tilbage

    1. Hej John

      Tak for din besked. Ja, det bliver rigtig spændende at se hvor fiskene har bevæget sig hen. Vi får desværre ikke returmigrationen med på smoltene, da de pga. deres begrænsede størrelse kun kan udstyres med små elektroniske mærker med batterilevetid på nogle få måneder.

      Mvh. Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *